HázirendKedves Vendégeink!

Szállásadóként azon igyekszünk, hogy jól érezzétek magatokat nálunk és próbálunk megújulni, alkalmazkodni az igényeitekhez. Ahhoz, hogy mindenki rendeltetésszerűen használja a vendégházat, szabályok lettek kialakítva. Betartásához kérjük az együttműködéseteket!

A szállás megrendelésével és a bejelentőlapok aláírásával igazoljátok, hogy elolvastátok, megértettétek és elfogadtátok a házirendben foglalt szabályokat.

Az apartmant magánszállás keretein belül, adószámos magánszemélyként működtetjük. NTAK. REG. SZÁM: MA 20007793 Üzemeltető: Boros Anita

Bejelentkezés/ Kijelentkezés: bejelentkezés általában 13.00-17.30 között lehetséges. Ha ettől későbbi időpontban érkeznétek, kérem értesítsetek telefonon, hogy a bejutást meg tudjam szervezni (06703224723). A bejelentkezéshez személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, ennek hiányában a hatályos törvények miatt sajnos nem áll módunkban vendéget fogadni. A szállást a szállásdíj és idegenforgalmi adó rendezése után lehet elfoglalni. Idegenforgalmi adó megfizetésére kötelezettek a 18 év feletti személyek, ennek mértéke 400 Ft/fő/éjszaka. Abban az esetben, ha úgy döntötök, hogy korábban elhagyjátok a szálláshelyet, mint a foglalásban szereplő távozás napja, úgy nem áll módunkban a pénzt visszafizetni. Ugyanez érvényes az érkező vendégek létszámával kapcsolatban. Amennyiben kevesebb vendég érkezik a lefoglalt létszámnál, sajnos nem áll módunkban a kötbéres időszakon belül pénzt visszaadni. Érkezéstől számított 7 nappal korábban 100 % kötbér fizetendő, ez alól kivétel, ha a pandémiás helyzet miatti törvények tiltják a szálláshelyen vendégek fogadását. Ha az érkezés előtti napon az adott apartman nem foglalt, lehetőséget biztosítunk vendégeinknek a szállás korábbi elfoglalásához. Ahhoz, hogy a következő vendéget is tisztaság és rend fogadja, kérünk benneteket, hogy a szálláshelyet elutazás napján 9.30-ig elhagyni szíveskedjetek! Amennyiben 10.30-ig a szálláshely elhagyására nem kerül sor, óránként 5000 Ft pótdíjat számítunk fel. A szálláshelyet távozáskor kivétel nélkül személyesen vesszük át.

Az udvar és az épület zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük az ajtókat kulcsra zárni! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzatok! Ennek elvesztése esetén komplett zárcserére van szükség, melynek díja 10 000 Ft / kulcs. Apartmanonként 1 db bejárati ajtó és 1 db szobakulcsot kaptok. Az apartmanokban csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak!

Dohányzás: Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, udvar). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás szigorúan TILOS! Aki ennek a szabálynak nem tesz eleget, azt kártérítésre kötelezzük ( extra takarítás költsége 20 000 Ft / szoba).

Tűzrakás-bográcsozás:Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérünk benneteket a szemét eltávolítására, parázs leöntésére illetve arra, hogy a forró, kormos bográcsot ne vigyétek be a házba, főként ne tegyétek le a konyhapultra! A forró parazsat szigorúan tilos a műanyag kukába önteni! A bográcsozóhely betonkarimáján tilos tüzifát aprítani!

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A bútorokat átrendezni szigorúan tilos ! A berendezésben, padlóban ért kár esetén kártérítés fizetendő!

Szemételhelyezés, kezelés: szelektíven gyűjtjük a szemetet. A sárga kukába kerül a műanyag hulladék és a papír, a feketébe az általános hulladék. Az üvegeket legyenek szívesek a kuka mellé helyezni, hogy szelektív elszállításukról gondoskodni tudjunk.

Parkolás: az udvaron max. 4 autóval szabad parkolni

Sátrazás: a kertben sátrat felállítani tilos!

Kerékpár bérlése: a kerékpárok térítésmentesen saját felelősségre bérelhetőek. Kérjük benneteket, hogy lakattal zárjátok le, ha valahová mentek vele. Lopás esetén a felelősség a vendéget terheli. 

Egyéb: a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt az udvaron 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni. Kérjük, erre kiemelten ügyeljetek, mivel itt életvitelszerűen élnek. A házban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A vendég felelős a saját viselkedéséért, a házban és annak környékén. Az esetleges balesetért vagy a vele érkező vendégek balesetéért  maga viseli a következményeket.

A szállás területén okozott kárt az károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A házirend megsértése miatti szálláslemondás esetén a vendég a befizetett díjat nem kapja vissza, függetlenül a rövidített időszaktól!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk! Anita, András és Anna