Házirend

Kedves Vendégeink! 

Azon fáradozunk, hogy jól érezzétek  magát nálunk. Ahhoz, hogy mindenki rendeltetésszerűen használja a vendégházat, szabályok lettek hozva. Betartásához kérjük az együttműködéseteket. Kérjük, hogy házirendünket olvassátok  el, mivel a szállásfoglalás e-mail-ben, telefonon illetve különböző szállás közvetítő oldalakon történik, ahol nincs lehetőség a részletes tájékoztatásra. Ezen kívűl sokszor kontaktmentes a szállás átadása, igy személyesen nem találkozunk csak az elutazáskor.

Szállásfoglalás: E-mailben, telefonon, facebookon vagy weboldalunkon   keresztül lehetséges. A szállás akkor tekinthető foglaltnak, ha a foglalástól számított 1 munkanapon belül a teljes szállásdíj 30 %-át átutaljátok  bankszámlánkra. Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.  Foglaló visszatérítése a foglalás megkezdése előtt 14 nappal csak akkor lehetséges, ha a kormány ismét kihirdeti a vészhelyzetet vagy valaki igazoltan koronavírusban megbetegedett. 

Bejelentkezés / Kijelentkezés: A szálláshelyet 14:00 órától lehet általában elfoglalni, de ha előző nap nem volt vendég, akkor szívesen átadjuk a kulcsokat akár már a délelőtti órákban is, hogy még több időt tudjatok eltölteni a kikapcsolódással. Mi, házigazdák nem lakunk a szálláshelyen. Mivel a szálláshely nem rendelkezik állandó recepcióval, mindenképpen kérjük, hogy előre tájékoztassatok időpont egyeztetés végett, hogy zökkenőmentesen el tudjátok elfoglalni a szállást. Távozás napján a szállást legkésőbb 9.30-ig legyetek szívesek elhagyni, hogy a következő vendég érkezésére fel tudjunk készülni. 

Fizetés:Lehetséges készpénzben, előre történő átutalással illetve mindhárom bank által kibocsátott SZÉP kártya bármelyik zsebével.   A szállásdíj és az idegenforgalmi adó rendezése kivétel nélkül érkezéskor történik. Legkésőbb ekkor kerül sor  a bejelentkező lapok kitöltésére is.  A bejelentőlapokat előre el tudjuk küldeni elektronikus úton is, így van arra lehetőség, hogy ne az érkezéskor kelljen vele időt tölteni. Az idegenforgalmi adó mértéke 400 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő). Ha bármilyen okból kifolyólag miatt az előre lefoglalt időszak vége előtt távoztok a szállásról, sajnos nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Az udvar és az épület zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratát kulcsra zárni! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzatok! 

Dohányzás: Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, udvar). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás szigorúan TILOS! Aki ennek a szabálynak nem tesz eleget, azt kártérítésre kötelezzük. 

Tűzrakás-bográcsozás:Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérünk benneteket  a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Egyéb:A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban és az udvaron  22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni. 

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A bútorokat átrendezni szigorúan tilos! Akár ti, akár a magatokkal hozott háziállat kárt okoz,  abban az esetben a kár megtérítése kötelező és kérjük, hogy becsülettel jelezzétek felénk a károkozást! Háziállat előzetes egyeztetés alapján hozható csak és külön takarítási díj fizetendő utána. 

Takarítás: A szobákat  tisztán, kitakarítva veszitek át.  7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal takarítást, ágynemű és törölköző cserét biztosítunk. Az ettől eltérő igényeknek természetesen szívesen eleget teszünk, mely szolgáltatásért felár fizetendő. 

Szemételhelyezés, kezelés: Felhívnánk kedves figyelmeteket, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet. A sárga kukába kerül a műanyag hulladék és a papír,  a feketébe az általános hulladék. Az üvegeket legyenek szívesek a kuka mellé helyezni, hogy szelektív elszállításukról gondoskodni tudjunk.

A dézsában szigorúan tilos étkezni, italt fogyasztani! Amennyiben ezt a szabályt nem tartjátok be, 30 000 Ft kártérítést számlázunk ki!!!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!